C&c Design Creative Headquarters by Zheng Peng

Zheng Peng Presents The C&c Design Creative Headquarters Office Space

Zheng Peng, the maker of the awarded project Award Winning C&C Design Creative Headquarters Office Space says, The creative headquarters of C&C Design is situated in a post-industrial workshop. Its building is transformed from a red-brick factory in the 1960s. In consideration of protecting the current situation and historical memory of the building,Design team have tried their best to avoid damage to the original building in the interior decoration.A lot of fir and bamboo are used in the interior design. The opening and closing, and the change-over of spaces are cleverly conceived.The lighting designs for different regions reflect different visual atmospheres. .

C&c Design Creative Headquarters by Zheng Peng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32044

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 5px Design News homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2020 5px Design News - 5px.org - All Articles