The Bleached Office-Workspace by Phoebesayswow Architects Ltd

Phoebesayswow Architects Ltd. Portrays The The Bleached Office Workspace

PhoebeSayswow Architects Ltd., the creator of the displayed design workspace:The Bleached Office by PhoebeSayswow Architects Ltd. illustrates, A 60 square meter aged residential flat renovated into an eye-catching design office. Designed to create an lab-like working space with an rather open layout for adaptive use according to different phase of office operating. We used metal mesh for a semi opaqueness while keeping visual extension within the space at certain angle. Cedar flooring and ceiling with patterns and flake boards as pin-up walls all in white wash for an visual unity. The branding of client’s firm is amplified through the design details including window screen design and lighting fixture arrangement. .

The Bleached Office-Workspace by Phoebesayswow Architects Ltd Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=67432

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to 5px Design News homepage.

Design Rankings
Copyright © 2010 - 2018 5px Design News - 5px.org - All Articles